Du er her : Forside » Produkter » Webdesign

Webdesign

Det rette webdesign er altafgørende for en virksomhed idag. Efterhånden er det så indarbejdet i os danskere, at hver gang vi skal købe et produkt eller en ydelse, så slår vi op på nettet for at sammenligne priser og udbud.

Langt fra alle virksomheder har professionelt udførte hjemmesider, og det kan i løbet af ganske få sekunder betyde forskellen på, om kunden vil handle hos den pågældende virksomhed eller ej.

Virksomhedens webdesign og det forarbejde, der ligger til grund for udviklingen heraf, er ofte en udslagsgivende faktor for, om kunden finder virksomheden troværdig eller ej. Brugervenlighed, farvevalg, indhold, menustruktur m.m. er faktorer, der alle spiller ind i udviklingen af et webdesign, der som oftest skal henvende sig til en specifik målgruppe.

Hos Nord Design lægger vi vægt på at udvikle et webdesign, der er udformet i overensstemmelse med målgruppens krav og forventninger, således at den besøgende vil få en positiv oplevelse og forhåbentlig komme tilbage og besøge siden igen på et senere tidspunkt. Det vigtigste element i forbindelse med at få kunden til at vende tilbage er opdatering af siden. Det kan du enten selv stå for eller også kan vi være behjælpelige med det.

Vi bestræber os på at lave et unikt webdesign hver gang, således at du ikke får en løsning, der ligner en masse andres. Desuden produceres løsningen ud fra den såkaldte RUP (Rational Unified Proces) - metode, der bevirker, at alt fra navigation over farvevalg til målgruppe tages med i betragtning i udviklingsforløbet.

   Forside
   Produkter
   - Webdesign
   - CMS
   - Flash hjemmesider
   - Programmering
   - Præsentationsgrafik
   - Søgemaskineoptimering
   - Grafisk design
   Services
   Referencer
   Links
   Kontakt os
 
Søg på norddesign.dk :

 
  Lørdag 6. December
  Klokken er 04:27
  Besøgende i alt : 64589
  Besøgende i dag : 2
  Brugere online : 1
 
 
Testet i Mozilla 1.6, Firefox 0.8, Opera 7.23, Netscape 7.2 og IE 5 & 6. Anbefalet skærmopløsning 800x600 eller højere