Du er her : Forside » Produkter » CMS

CMS

Content Management (CMS)-systemer af enhver tænkelig art og størrelse myldrer frem i disse år og med rette, for ved hjælp af et sådant system, kan du nemt og effektivt selv opdatere og vedligeholde din hjemmeside med tekst og billeder.

CMS fungerer i princippet ved, at man tilknytter en administrationsdel til den egentlige hjemmeside, hvorfra indholdet kan ses, redigeres og slettes.
Alt indhold styres ved hjælp af en database og tilgåes med et programmeringssprog. Det lyder måske lidt forvirrende, men CMS er altid opbygget, så brugeren ikke mærker noget til dette.

Der findes et hav af mere eller mindre overskuelige cms-systemer på markedet, og vi har derfor udviklet vores eget simple system, der er meget nemt at finde ud af. Kan man udfylde en adresse-formular på en hjemmeside, kan man også finde ud af Nord Designs CMS-system

Udover at tilknytte dette system til en nyudviklet hjemmeside, er det også muligt at få det tilknyttet en allerede eksisterende webløsning. Herved kan du bibeholde dit nuværende design hvis du er tilfreds med det og skal ikke til at ofre en masse penge på et nyt. 

   Forside
   Produkter
   - Webdesign
   - CMS
   - Flash hjemmesider
   - Programmering
   - Præsentationsgrafik
   - Søgemaskineoptimering
   - Grafisk design
   Services
   Referencer
   Links
   Kontakt os
 
Søg på norddesign.dk :

 
  Lørdag 6. December
  Klokken er 04:27
  Besøgende i alt : 64589
  Besøgende i dag : 2
  Brugere online : 1
 
 
Testet i Mozilla 1.6, Firefox 0.8, Opera 7.23, Netscape 7.2 og IE 5 & 6. Anbefalet skærmopløsning 800x600 eller højere