Du er her : Forside » Services » Billedbehandling

Billedbehandling

Et billede siger mere end 1000 ord...Sådan siger et gammelt mundheld ihvertfald, og det skyldes formentlig, at vi mennesker tænker i billeder, ikke ord.

Når vi ser et interessant billede, kredser tankerne straks om de omstændigheder, billedet er taget under, f.eks. hvor er det taget, hvad er historien bag motivet, hvad skete der lige før og lige efter billedet blev taget og så videre..

Da et billede på den måde er med til at illustrere en historie, er billedbehandling efterhånden blevet en standard indenfor alle medier, ikke mindst web-mediet. For hvor medier som aviser, blade og TV udelukkende er interesseret i den højest mulige kvalitet, så skal billeder på internettet udover kvalitet også optimeres mod at have så lille en filstørrelse som overhovedet muligt.

Hos Nord Design tager vi det som en selvfølge, at al anvendt grafik og billedmateriale optimeres så kraftigt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Skulle du have brug for at få foretaget billedbehandling til brochurer, hjemmesider eller andet, så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig.

   Forside
   Produkter
   Services
   - Webhotel
   - Tekstudarbejdelse
   - Billedbehandling
   - Søgemaskinetilmelding
   - Udbygning
   - Produkt-support
   - Webmaster
   Referencer
   Links
   Kontakt os
 
Søg på norddesign.dk :

 
  Mandag 17. Juli
  Klokken er 06:47
  Besøgende i alt : 29956
  Besøgende i dag : 13
  Brugere online : 3
 
 
Testet i Mozilla 1.6, Firefox 0.8, Opera 7.23, Netscape 7.2 og IE 5 & 6. Anbefalet skærmopløsning 800x600 eller højere