Du er her : Forside » Services » Søgemaskinetilmelding

Søgemaskinetilmelding

Synlighed på nettet er altafgørende for en succesfuld hjemmeside. Er der ikke nogen, der kan finde ens hjemmeside, er det formålsløst at have en.

Derfor følger der med enhver nyudviklet hjemmeside-løsning fra Nord Design en komplet tilmeldingspakke, der sørger for optagelse på alle de største og en hel del af de små søgemaskiner, bl.a. Google, Jubii, Yahoo, Ofir, AOL m.fl.

For endnu større synlighed på f.eks. Jubii, er der desuden mulighed for, mod betaling, at få fremhævet sit link, få flere søgeord tilknyttet o.s.v. og det kan vurderes i det enkelte tilfælde om det er en god ide eller spild af penge.

Har du allerede en hjemmeside, men er i tvivl om, hvorvidt du er registreret i de forskellige søgemaskiner, hjælper vi dig gerne med undersøge det og eventuelt tilmelder dig de steder, hvor det ikke er sket.

Google er lidt speciel i denne sammenhæng, idet hjemmesider registreret på Google afsøges og listes efter nogle andre kriterier end f.eks. Jubii. Her er der mulighed for at få optimeret din hjemmeside med henblik på at kommer til at ligge højere oppe på listen over søgereultater.

   Forside
   Produkter
   Services
   - Webhotel
   - Tekstudarbejdelse
   - Billedbehandling
   - Søgemaskinetilmelding
   - Udbygning
   - Produkt-support
   - Webmaster
   Referencer
   Links
   Kontakt os
 
Søg på norddesign.dk :

 
  Mandag 17. Juli
  Klokken er 06:47
  Besøgende i alt : 29956
  Besøgende i dag : 13
  Brugere online : 3
 
 
Testet i Mozilla 1.6, Firefox 0.8, Opera 7.23, Netscape 7.2 og IE 5 & 6. Anbefalet skærmopløsning 800x600 eller højere