Du er her : Forside » Referencer » Webdesign

Webdesign

Et af Nord Designs kerneområder består i at producere webdesign løsninger for både foreninger, mindre private virksomheder samt privatpersoner.
Nedenfor kan du se et udpluk af vores produktioner
Design og CMS til Sprogcenter Aalborg


Nord Design har i sommeren 2006 løst en spændende opgave for Sprogcenter Aalborg i forbindelse med udvikling af en ny hjemmeside med tilhørende administrationssystem.

Designet har taget udgangspunkt i en række foruddefinerede farver samt et nydesignet logo. Som følge heraf er hjemmesidens design blevet lyst og venligt og med en hel del stemningsbilleder fra Sprogcenteret. Til hjemmesiden har Sprogcenteret selv leveret menustrukturen, tekstindholdet og billederne.

Sprogcenter Aalborg er Aalborg Kommunes sprogcenter og tilbyder danskundervisning til flygtninge og indvandrere bosiddende i Aalborg kommune. Sprogcenter Aalborg servicerer derudover en række omegnskommuner med danskundervisning for disse kommuners udenlandske borgere, dels på sprogcentret i Aalborg dels med lokalt placeret danskundervisning. Sprogcentret underviser året rundt omkring 700 kursister, der repræsenterer mere end 40 nationaliteter.

Se Sprogcenter Aalborgs hjemmeside her..
Hjemmeside design til Klinik for Scanning


Klinik for Scanning i Herlev manglede en hjemmeside, der i layout og funktionalitet på seriøs vis kunne afspejle virksomhedens arbejdsområder, bla. ultralydsscanning, magnetterapi og kolesterolmåling.
I samråd med Nord Design blev der derfor udformet et relativt enkelt design, der i kølige blå farver skulle medvirke til at give indtrykket af en seriøs og kompetent virksomhed.

Indholdet på siden er udbygget med mange nye informationer i forhold til virksomhedens gamle hjemmeside og det skulle nu være muligt at danne sig et bedre overblik over de ydelser, virksomheden tilbyder.

Se Klinik for Scannings hjemmeside her
CMS og grafisk koncept til NORD


Svømmeklubben NORD, der består af en svømmeskole, en dykkerafdeling samt en udsprings- og konkurrenceafdeling ønskede udviklet en løsning, der kunne huse informationer om klubbens aktiviteter, træningstider mm.

Nord Design udviklede et grafisk design-koncept hertil samt en CMS-løsning, der også gav mulighed for at lave en speciel personalesektion til decideret personale-information.

Se Svømmeklubben NORD's hjemmeside her
Nye farver og funktioner til Musik4Sale


Musik4Sale.dk har i løbet af sin snart 3-årige levetid fået stadig stigende besøgstal. Mere end 10000 besøgende fra hele verden klikker hver måned ind på hjemmesiden.

Da det oprindelige design var lidt kedeligt, blev det i 2004 peppet op med nye farver og mere funktionalitet, heriblandt forbedrede søgefunktioner.

Se Musik4Sale's hjemmeside her
Flash hjemmeside til R-Glas


R-glas er en hjemmeside for en privat glaskunstner, der blev fremstillet hovedsageligt for at give andre glaskunstnere mulighed for at finde inspiration til glas-design.

Desuden er hjemmesiden forsynet med information omkring forskellige glasteknikker som bl.a. fusing, slumpning og dekorationsteknikker.

Se R-glas' hjemmeside her
CMS og grafisk koncept løsning til Sound & Light


Som led i udlejningsfirmaet Sound & Lights fortsatte ekspansion, ønskede firmaet et tidssvarende hjemmesidedesign med tilhørende administrationsdel.

Nord Design har i denne forbindelse udviklet en løsning i tråd med firmaets allerede benyttede farver og skrifttyper, der tilgodeser firmaets behov for fremvisning af bl.a. afholdte events, produkttyper og salg af brugt udstyr.

Hjemmesiden holdes under konstant udvikling efterhånden som nye behov opstår.

Se Sound & Lights hjemmeside her..


   Forside
   Produkter
   Services
   Referencer
   - Webdesign
   - Programmering
   - Søgemaskineoptimering
   Links
   Kontakt os
 
Søg på norddesign.dk :

 
  Lørdag 28. Juli
  Klokken er 08:43
  Besøgende i alt : 46071
  Besøgende i dag : 14
  Brugere online : 4
 
 
Testet i Mozilla 1.6, Firefox 0.8, Opera 7.23, Netscape 7.2 og IE 5 & 6. Anbefalet skærmopløsning 800x600 eller højere