Du er her : Forside » Produkter » Programmering

Programmering

Programmeringssprog er en verden for sig. Ganske som almindelige sprog, findes der en masse forskellige og da de stort set kan det samme, er det mest et spørgsmål om at lære et af dem at kende. Men de er svære at komme udenom, så snart en hjemmeside skal være bare en smule mere avanceret end en "visitkort-hjemmeside".

De fleste webdesign bureauer har deres foretrukne programmeringssprog og det gør sig også gældende for Nord Design.

Vi anvender sproget PHP til at kode dynamiske sider, hvilket er med til at gøre hjemmesiderne mere spændende og levende. Af eksempler på elementer til hjemmesiden, der kan kræve programmering, kan bl.a. nævnes gæstebøger og kontaktformularer, ja alle steder, hvor brugerne af hjemmesiden skal kunne interagere hermed.

Ofte anvendes programmeringssproget til at hente data fra eller lægge data i en database, f.eks. i form af et indholdsstyringssystem (CMS). PHP fungerer rigtig godt sammen med database-systemet MySQL, og hos Nord Design bliver alle hjemmesider, der skal tilknyttes en database, derfor også udviklet i kombinationen PHP/MySQL.

Har du en programmerings- eller databaseopgave, du gerne vil have lavet, så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig.

   Forside
   Produkter
   - Webdesign
   - CMS
   - Flash hjemmesider
   - Programmering
   - Præsentationsgrafik
   - Søgemaskineoptimering
   - Grafisk design
   Services
   Referencer
   Links
   Kontakt os
 
Søg på norddesign.dk :

 
  Lørdag 6. December
  Klokken er 02:46
  Besøgende i alt : 64588
  Besøgende i dag : 1
  Brugere online : 3
 
 
Testet i Mozilla 1.6, Firefox 0.8, Opera 7.23, Netscape 7.2 og IE 5 & 6. Anbefalet skærmopløsning 800x600 eller højere